fredag 7. mai 2010

God helg :-)

Vi bor nydelig til her på Framnes, og noe av det jeg liker aller best er at det nesten aldri er helt vindstille her. Så i dag er det vaskedag. Hundene elsker det :-) Balto er bestandig på plass når tøy skal hentes fra Toves rom. Det slår ikke feil, han finner bestandig en eller annen skatt der. Det kan være alt fra epleskrotter til en skikkelig sur sokk. Stas er det åkke som :-)
Når det skal ut på snora, bytter jeg om på hvem som får være med ut. Emmi er ekspert på å holde øye med om jeg har full fokus, og glemmer jeg henne et sekund for lenge, er det rett ned til hennes lover-boy boxeren som bor helt nede ved veien. Boxeren elsker Emmi, men har ikke helt sansen for Balto, ergo gjør jeg mitt for at de to ikke skal brake sammen.
Balto derimot, viker ikke fra min side når vi er alene ute. Bildene her er tatt fra verandaen vår på St.Hansaften for et par år siden. Det gule huset er hjemmet til elsklingen til Emmi :-)
Jeg blir aldri lei av å titte ut på byen herfra. Det er vakkert samme hva slags vær, årstid eller tid på døgnet. De første årene vi bodde her pleide jeg og Cato å slokke alle lys i stua og bare sitte og titte ut på kvelden, for det var så fint :-) Nå har vi blitt litt mere vant til å bo på en utsiktstopp, men det er fremdeles like vakkert.

Til slutt må jeg bare ha med et bilde av reven min. Siden Balto kom har vi hatt fem hundesenger som har måttet bøte med livet etter at han måtte vise hvor fint tennene hans virker. Emmi har ikke vært noe begeistret for noen av dem, for hallo... man har da sofaer i huset.. Til nå... Siden hun ikke liker disse hundesengene kjøpte jeg bare en seng nå som Balto endelig klarer å begrense tyggemanien sin.. Og den får han IKKE lov til å ta. Prøver han seg, får han en kjapp korreks, eller så tar hun ett av de gamle beina de har som avledning. Det fungerer hver gang, og hun overtar tronen. Ikke kom å si at ikke hunder tenker :-)

2 kommentarer:

  1. Det er lapphundtreff hos oss som du sikkert har fått med deg, og dere bor jo ikke såå langt unna..Bare ta turen visst dere har tid og lyst!

    SvarSlett
  2. Jeg kan love deg vi hadde fått med oss det, hvis vi hadde hatt sjangs. Men nå er det masse som ordnes i siste lita før de nye eierne til huset til mamma skal få nøkkelen, at hodet mitt snart går i spinn her ;-)
    Men jeg håper dere får superfint vær og at blir veldig vellykket. Det må det nesten bli med alle disse gode lapphundene med eiere :-)

    SvarSlett