tirsdag 2. mars 2010

Eksplosive greier..

I det store og hele er jeg og Cato stort sett verdens beste venner... men en sjelden gang, sånn annen hvert år så braker det løs. Det er rart det der... man kjenner nesten partnerns reaksjon bedre enn sin egen når man har holdt sammen i så mange år.
Kanskje det var kvinnedagen som meldte sin ankomst litt for tidlig, men i all fall så sprakk jeg så det sang i dag. Ikke noe viktige greier, men om disse vanlige fordelingsakene som omhandler plikter med unger og hus. Sånt som gjerne blir til "STORE" saker bare man får ruget nok på det.
Man pleier jo å si at man ikke skal krangle forran ungene, og det er jeg helt enig i. Det skaper uttrygghet. Jeg kan enda huske med skrekk og gru den ene gangen mamma var sinna på pappa i hele to dager. Det skjedde EN gang, og jeg husker hver lille detalj enda.
Så.. som den kloke mor jeg er, ventet jeg med eksplosjonen til Tove var trygt på skolen. Så slapp jeg ut trykket :-)
Og dermed kom Balto og ødla alt sammen...
Emmi har bestandig reagert på slike situasjoner slik : Hun stiller seg imellom de kranglende parter, og står bom stille til det er over. Da får jeg ihvertfall tømt meg..
Balto tar tydeligvis en annen vri. Han står bak meg, knurrer og bjeffer til Cato, samtidig som han bøtter ut alle disse tause signalene på at nå var det skikkelig ugreit her : Gi dere da!!!
Det går jo ikke an å være langsint når han ser sånn ut!?! Så da får jeg bare holde lokket på til neste gang... om ca 1 !/2 år :-)

Her er et bilde av Balto sammen med sin nydelige mor Asca før avreisen.

2 kommentarer:

 1. Hei Elisabeth! Så moro du har fått deg blogg. :)) Her kommer jeg til å følge med, alltid fint å følge med hundene fra Sissel og Per. Vi har jo begge vært så heldig å få en fra dem.

  Ser dere skal til Kongsberg, dere også. Da sees vi der!!!! :))))

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Kom plutselig over broren til Barfi, gitt - så moro! Du har jo det de fleste av oss drømmer om...TO lappiser :o)
  Hilse Nøve og Nalle

  SvarSlett