torsdag 4. mars 2010

Flinke gutten :-)

Helt siden Balto kom har han vært bilsyk, og hatet bilen som pesten.. Han har kunnet "lukte" en fremtidig biltur på lang avstand selv om forbredelsene har vært akkurat som når vi skal ut å gå. Jeg vet ikke ikke hvordan han får det til men han gjemmer seg fra jeg har tenkt tanken :kjøre bil.
Emmi var også bilsyk da hun kom, men jeg tror det lå mest i at hun rett sog slett ikke hadde vært med i bil noe særlig. Hennes kur mot bilsyke, var en dagelig tur opp til til Bugårdsdammen. Det er ikke noe sted som er så gjevt for henne som det. Ender man kan jage litt på, og masse hunder å hilse og eventuelt krangle med, hvis det er tisper.
Det tok ikke mange turene for henne, før bil var tegn på at det skjer noe kult i nærmeste fremtid.
Balto har vært litt vanskligere å forme der. Men han har også vært til de grader mere bilsyk også. Han har tømt magen på 1-2-3, og siklet sånn at  jeg har følt meg som en skikkelig dyremishandler etter en tur.
Etter at vi fikk ny garasje med elektriske porter, ble det verre, for de var skikkelig skumle!
Men nå endelig... har det snudd. Jeg har brukt samme metode som med Emmi.
Bil betyr nå at det blir lek eller trening på slutten av eldendigheten. Han kaster ikke opp lenger, bare litt sikling er det fremdeles.
 I dag morres kom han med en gang vi skulle ut. Gikk uten bånd opp til garasjen, pent ved min side. Satt pent ved siden av da vi ventet på at garasjedøren skulle opp. Og toppet det hele med å hoppe så velvillig inn i bilen. Og da måtte det jo bare skje... bilen startet ikke. Så var det bare å tusle ned til huset og slippe Emmi ut og ta en frilek i hagen istedet. For belønning fortjente han etter slik prima oppførsel! :-)

4 kommentarer:

 1. Så flink Balto er, det må jeg si. Han er ikke så gammel, og du er jo veldig flink. Det er jo du som gjør jobben. Her har jeg noe å lære. Ikke at Charlie noen gang har vært bilsyk, det har jeg sluppet, men det å være konsekvent og ikke gi seg. På denne bloggen kommer jeg til å lære masse. :))

  SvarSlett
 2. Koselig å se at du hadde vært innom bloggen vår! Veldig morro å følge med på andre fl!!
  Ha en flott uke videre!!

  SvarSlett
 3. Den takla du/dere fint ;o)

  SvarSlett
 4. Så bra at du har fått kurert Baltos bilsjuke :) Barfi sliter også med bilsjuke :-( Og når vi skal til bilen har hun det veeeeldig travelt med å gå alle andre steder enn i retning bilen. Men utrolig nok så hopper hun frivillig inn i bilen.

  SvarSlett