onsdag 17. mars 2010

Hei :-)

Jeg sitter fremdelses på en knærtliten lapptopp, så jeg tror jeg fatter meg i korthet denne gangen også.

Endelig kommer våren. Jeg unner disse hundene mine snøen, og foreløpig ser det ut som om den blir liggende en stund til samme hvor mye sola varmer på dagen. Men det er deilig at det snart er over. Gleder meg som en unge til at skauen bak her er litt mer farbar og vi kan ta de vanlige kveldsturene der igjen. Jeg gleder meg til blåbærlyngen kommer, for det er like morsomt hvert år å se lapphundene forsyne seg. Jeg trodde ikke det var sant første gang jeg så Emmi spise bær!!!

I går var det dressurtrening, og Balto var en skikkelig pøbel helt til treneren viste meg hordan jeg kunne få slutt på guttestrekene hans.
Jeg er så vant til Emmis sarte vesen at jeg har ikke fått meg til å gi Balto skikkelig korreks når han har dratt i båndet. Men det funket supert altså. Det var ikke mye som skulle til heller, før han gikk  med på at vi var på trening, og ikke barnehage med frilek.
Vi hadde intensiv trening i nesten en og en halv time, og da vi kom hjem var vi blåst begge to. Er midt i en relativ hard periode i forhold til leddsykdommen min, men det er så rart... Når vi holder på å trene sånn, glemmer jeg alle au'ene mens vi er igang.
Kan varmt anbefale hundehold til folk med leddplager. Man glemmer seg sjæl, får rørt på seg, og bonusen er masse uforbeholden kjærlighet og samhold :-)

3 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en vellykket treningskveld. Kjekt å få noen gode råd på veien. Det er det fler som kan trenge(meg). Derfor kommer jeg en tur på treningen deres til tirsdagen. Kan hende jeg melder meg inn i Sandefjord isteden for Larvik.

  Jeg er lykkelig over at våren er her. Snøen kan ikke smelte fort nok nå. Og det er så deilig at det er lyst til nesten kl 1900 nå.

  SvarSlett
 2. Kamera, ja det var en god ide. Det må jeg også huske på. :)))

  SvarSlett
 3. Stå på! Trening sammen med andre er ekstra moro :o)

  Her er faktisk skogen på sitt beste nå - før hoggormen kommer :( De bratte liene her på solsida, er nesten snøfrie.

  SvarSlett