lørdag 3. april 2010

God påske :-)


Endelig er jeg på beina igjen etter en knakende kjekk forkjølelse, og det ble feiret med en tur på Korsvik... Eller feiret... jeg vet ikke helt...
Som dere ser på bildene, det var bare helt nydelig. Emmi og Balto gjorde stranda måkefri på null komma niks og etter det fløy de bare rundt og lekte og koste seg.
Helt til frøken Einstein-Emmi tenkte: Jeg tror jammen meg jeg legger på svøm her jeg, og den like supersmarte Balto tenkte: for en god ide!!!!
Og den fortvilte matmor, som hadde vært mest opptatt av å ta flotte bilder til bloggen fikk VELDIG dårlig tid med å vasse ut til dem for å få dem inn igjen. Som dere ser, var det lavvann og stedvis veldig gjørmete og badenymfene valgte selvfølgelig stedet med mest gjørme å legge på svøm fra, så da jeg vasset ut, sank jeg så fint ned atte, og svupp så var vi to sko mindre gitt...
Åååå såååå glad jeg var i dem da....
Jeg fikk da dratt opp skoene, vasset ut, og koblet dem til båndene... vasset inn og gikk barbeint opp til parkeringsplassen på Asnes der det kom en familie som skulle ut på tur... Jeg tør vedde på at de fikk seg en latter ihvertfall :-)
Nå har jeg to deilige pelsklumper her som MÅ dusjes begge to... I morgen blir det skauen istedet for å si det slik...

God påske til alle to og firbente :-)

5 kommentarer:

 1. Det var litt av en tur, men det så jo ut som Emmi og Balto koset seg. Unnskyld meg, jeg lo høyt når jeg leste hvordan du mistet skoene for så å grave dem opp igjen. Så det liksom for meg.

  Ha en fortsatt god påske i Sandefjord!!!!

  SvarSlett
 2. Jeg har nå kommet så langt at jeg kan flire av det sjøl nå...... og jeg må innrømme at jeg nesten tok et bilde av gjørmebeina mine da vi kom opp på land. Nå er hundene fine igjen ihvertfall, og jeg kan trygt anbefale Stormbergsko. De tåler gjørme, saltvannsbad og en tur i vaskemaskin :-) Nå er det bare å vente på resten av antrekket i vaskemaskinen og krysse fingrene :-)

  SvarSlett
 3. Hei hei. Jeg heter Berit og bor i Stavanger.

  Vi har også en Lappe-jente som ligner på revenka:o)
  De er jo verdens vakreste:o)))

  Moro å se på bildene dine-fra sjøkanten-det er som de nesten er tatt fra turstien her hos oss:o)

  SvarSlett
 4. Lappene koste seg helt sikkert i å vasse i gjørme, det gjør Chicko i allfall og hva gjør man ikke for "barna" sine!!!
  Var selvfølgelig ikke såååå bra for deg med forkjølelse.
  Vi han ikke komme oss i skogen her i Andebu, det ligger fortsat for mye snø.
  Ha en fin 2,dag`s skogstur, gummistøvler er bra fottøy nå,ha,ha!

  SvarSlett
 5. Huttetu! Det var litt av en badetur! Nå er det jo skitt og søle nesten overalt, så bading og dusjing må til;o)

  SvarSlett