søndag 25. april 2010

Takk for i går :-)

I dag er det rooolig søndag her i huset. Fikk liksom kjørt oss nok i går, med så mye nytt og så mye gøy :-) Nå er til og med den store husfar i huset her bitt av utstilingsbasillen, så han oppfører seg som en trener fra gamle Sovjet.... her er det bare å komme seg ut og trene på å se elegant ut i ringen....Neste gang kan han fly inn der sjøl med Balto, hehe.
Eller enda bedre... jeg kan kjøpe ham et lite knøtt som han kan jobbe med fra starten av :-)
Men jeg må bare lufte en liten ting..
I går var det årsmøte i lapphundklubben etter utstillingen. Jeg vet ikke hvor mange som var påmeldte på den utstillingen, men jeg vil da påstå at det var sabla fult.Og jeg tør vedde på at de fleste var medlemmer. Lapphundklubben har mellom 6 og 7 hundre medlemmer, hørte jeg i går, også er vi 25 som gidder å bli igjen, som kan stemme på årsmøte? Greit det er lørdag og alle vil hjem altså, men når man tenker på hvilken jobb de som sitter i styret gjør... Jeg synes det er litt dårlig.
Jeg vil våge å påstå at de fleste på utstillingen og medlemmer av klubben er tilhengere av rasen, og da synes jeg at man bør følge litt med når det er snakk om poster som har med avl og rasestandard og eventuelle nye regler der. Nå har jeg kanskje blitt litt preget av gubbens tillitsmannsverv i Color Line, men disse hundene våre er nå noe vi brenner for da.

Ellers syntes jeg det var en kjempekoselig utstilling. Vi fikk hilst på mange og endelig fikk jeg sett på pappan til Balto, Kero. Han er en vakker kar, men Balto er nå et par cm høyere ham, selv om Kero er laaangt kraftigere. Vi fikk beskjed om at Balto måtte få mere kjøtt på beina av dommeren igår, så dagen i dag begynte med  frokost for gutten min. Det syntes han var en god start på dagen :-) Endelig to måltider om dagen igjen!

Balto og Emmi har vært ekstra så søte og gode med hverandre siden i går, og makan til gjensynsglede som det var da vi kom hjem, har jeg ikke sett på lenge. Bato som var så sliten som bare fy, tok seg tid til en lekerunde i hagen med Emmi, for hun var full av morro. Men etter det lå de tett sammen og sov hele kvelden.
Mens Siss var avgårde og sosialiserte seg litt, var jeg barnevakt for Asca, mamman til Balto. Og her ser du det på svart og hvit og til og med farger Siss. Jeg bare måtte skjemme henne knøttøite granne bort, for hun er såååå nydelig :-)Det er godjenta si det :-)

8 kommentarer:

 1. Takk for en fin utstillings dag:-)
  Fint at din bedre halvdel har en plan for dere. Så har jo vi vår plan. Til sammen skal den bli super god. Gratulerer med kjempe god kritikk på Balto
  Tenker god gutten er fornøyd nå med to måltider om dagen. Kansje Emmie er litt misunnelig på det.

  SvarSlett
 2. Det skal du se blir bare supert Siss. Kanskje vi skulle gå til innkjøp av matchende antrekk også før vi begynner patruljering av Sandefjords gater, hehe. Bare vent, vi kommer til å bli kjent som "de gærne damene" som alltid lufter hyenene i byen :-) Emmi trodde ikke sine egne øyne i dag tidlig. Ikke nok med at det er tre ganger så mye mat i bollen til Balto ved foringstid. Han fikk pina død meg frokost også!!! :-)

  SvarSlett
 3. Var kjempekoselig og treffe dere! :-) Og etter hva du skriver tørr jeg tippe at det ikke er siste gang du, far i huset og balto er og se i utstillingsringen. :-)
  Morro og se Balto også. :-)

  SvarSlett
 4. Takk for i går, Elisabeth. Det var fint å snakke med deg også. Ikke bare skrive noen ord. Og Balto var jo kjempeflink. Gratulerer med flott kritikk!! Nå er sikkert Balto glad for dommers ord. Det betyr jo mere mat.

  Det er jo moro at far i huset vil være med på dette. Da får vi se dere flere ganger i sommer. Vis ikke vi møtes før det på hundeklubben. :))

  SvarSlett
 5. Hei på dere! Kjempe koselig å treffe dere "live".
  Flott kritikk balto fikk. Tenker han er glad som kan spise mere mat. Det ble en lang og trivelig dag på Kongsberg. Etter som du skriver så ser det ut som om vi kan treffe dere på flere utstilinger. Håper å treffe dere igjen på Drammens utstillinga 5 juni!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Heisan! Ja, noen fikk beskjed om å spise mer og noen mindre i går;o) Hyggelig å treffe dere,- og når jeg ser bildene nå, vet jeg jo hvem dere er! Det blir kanskje flere treff framover, da!

  SvarSlett
 7. Ja, og dessuten er jeg helt enig at det er synd at ikke flere tar seg tid til å delta på årsmøtet. Men jammen var det mange fra bloggegjengen der. Sjøl syns jeg det hjelper å ha en følelse av å kjenne noen, i alle fall litt!

  SvarSlett
 8. Jeg er veldig enig med deg der Ragnhild. Synes det var litt skummelt sjøl jeg. Det var den første gangen vi stilte Balto i en klasse som teller, og første årsmøte vi var på, og mange nye å hilse på. Jeg syntes bare litt synd på Per da han talte opp hvor mange som hadde stemmerett der. Og siden jeg hadde tenkt litt på forslaget til Kristian, så var det greit å kunne være der å stemme om det også, selv om jeg er en skikkelig fersking i det miljøet her :-)
  Men det skal også sies at, det er flott å være i en klubb hvor takhøyden er så stor at det lov til å være uenige! :-)

  SvarSlett